BLOG

Pieterpad 7e dag

De zevende dag. Schoonloo-Schoonoord.


Vandaag is het wisseling van de wacht. Marry gaat morgenochtend naar huis en Wanda is vanmiddag aangekomen. We hebben goed gelopen. Ik begin met mijn monster achterop mijn rug. Maar na een uur toch een laatste keer de tas een groot stuk achterop de fiets om mijn voet te sparen. De tocht gaat grotendeels door het bos. Het is vandaag bewolkt, maar het blijft droog. We zitten midden in het bos mijn voet te luchten, krijgen wij bericht dat iemand van de Pieterpad groep bij een etappe onze bagage wel wil verplaatsen van logeeradres tot logeeradres en dat een paar keer, om bij te dragen voor de stichting en om mijn voet wat rust te geven. Geweldig zo'n aanbod!


Wij vervolgen onze weg. Bijna een beetje saai voor ons doen. Marry beheert de fiets vol met bagage. Zij zal onderweg ook wel wat door haar geest laten gaan, maar wat precies zal zij mij nooit vertellen. Ik bedenk dat ik het deze week alleen maar over mijn voet heb gehad.
Vandaag kreeg ik een heel lieve app, ik dacht van Marry! We zitten bij de bushalte en ik sla een arm om haar heen, kan haar wel knuffelen en zeg tegen haar: 'Wat lief"!! "Zo mopperen op mij en dan zo'n lief berichtje"!!


Marry kijkt mij met een veel betekend gezicht aan. "Ik heb je niets gestuurd"! Maar je mag mij best wel een knuffel geven hoor!

Ik kijk nog eens naar de app en zie dat het vriendin Mary is, dus met 1 r. (Mary, ik ben heel blij met jou bericht!)
Jammer zeg, dat valt even tegen, krijgt ze ook geen knuffel!


Nee hoor Marry, als je morgenochtend vertrekt, knuffel ik je plat voordat je in de auto stapt.


Mijn dank is enorm groot, dat jij alles uit de kast hebt gehaald om mij te verzorgen, aan te moedigen en je op hebt geofferd voor mij en mijn MONSTER!! Later als we groot zijn hebben wij veel herinneringen op te halen bij ons kopje koffie. Maar nu zeg ik alvast I love You!!!


Heel veel plezier op je echte vakantie. Rust vooral lekker uit!!! GENIET VOORAL!